KEPYKLOS VEDĖJAS
KEPYKLOS VEDĖJAS
Darbo pobūdis
- Maisto gamybos technologinio proceso užtikrinimas;
- Asortimento ir maisto gaminių kokybės užtikrinimas;
- Tinkamo prekių išdėstymo užtikrinimas;
- Prekių asortimento, apyvartumo ir pardavimo analizės;
- Pavaldžių darbuotojų ugdymas ir darbo organizavimas;
- Sklandaus komandinio darbo užtikrinimas.
Reikalavimai
- Technologinio maisto gamybos proceso organizavimo patirtis;
- Apskaitos, planavimo, kokybės reikalavimų išmanymas;
- Orientacija į maisto gaminių ruošimo kokybę ir rezultatą;
- Vadovavimo įgūdžiai ir komandos darbų organizavimas;
- Gebėjimas spręsti technologines ir organizacines problemas;
- Aukštesnįsis išsilavinimas maisto gamybos srityje;
- Panašaus darbo patirtis (būtina);
- Gebėjimas prisitaikyti prie naujovių.
Įmonė siūlo
- Renginius, išvykas, šeimos šventės darbuotojams;
- Palaikančius ir draugiškus vadovus;
- Studijų finansavimo, mokymosi ir karjeros galimybes;
- Skandinavišką verslo kultūrą, suteikiančią stabilumą ir socialines garantijas;
- Atlyginimą 1550 – 2100 € (neatskaičius mokesčių). Didesnis pradinis atlyginimas turint reikiamos patirties ir įgūdžių;
- Priedus už pasiektus rezultatus bei dalyvaujant projektuose ir puoselėjant įmonės kultūrą.
CV su nuoroda „Kepyklos vedėjas“ siųskite el.paštu: expertus@expertus.lt
Informacija telefonu: +37062120520
Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik tinkamus kandidatus.
Pateikdami savo gyvenimo aprašymą įmonei UAB Expertus LT, Jūs sutinkate, jog naudosime Jūsų asmens duomenis personalo atrankos tikslais. Daugiau informacijos: https://www.expertus.lt/bendrasis-duomenu-apsaugos-reglamentas/
UAB Expertus LT klientas – viena pirmaujančių mažmeninės prekybos įmonių Lietuvoje.
Konfidencialumą garantuojame.
Informuosime tik atitinkamus kandidatus.
Informuosime tik atitinkamus kandidatus.