KEPYKLOS VEDĖJAS

KEPYKLOS VEDĖJAS

KEPYKLOS VEDĖJAS

Darbo pobūdis

  • Maisto gamybos technologinio proceso užtikrinimas;
  • Asortimento ir maisto gaminių kokybės užtikrinimas;
  • Tinkamo prekių išdėstymo užtikrinimas;
  • Prekių asortimento, apyvartumo ir pardavimo analizės;
  • Pavaldžių darbuotojų ugdymas ir darbo organizavimas;
  • Sklandaus komandinio darbo užtikrinimas.

 

Reikalavimai

  • Technologinio maisto gamybos proceso organizavimo patirtis;
  • Apskaitos, planavimo, kokybės reikalavimų išmanymas;
  • Orientacija į maisto gaminių ruošimo kokybę ir rezultatą;
  • Vadovavimo įgūdžiai ir komandos darbų organizavimas;
  • Gebėjimas spręsti technologines ir organizacines problemas;
  • Aukštesnįsis išsilavinimas maisto gamybos srityje;
  • Panašaus darbo patirtis (būtina);
  • Gebėjimas prisitaikyti prie naujovių.

 

Įmonė siūlo

  • Renginius, išvykas, šeimos šventės darbuotojams;
  • Palaikančius ir draugiškus vadovus;
  • Studijų finansavimo, mokymosi ir karjeros galimybes;
  • Skandinavišką verslo kultūrą, suteikiančią stabilumą ir socialines garantijas;
  • Atlyginimą 1550 – 2100 € (neatskaičius mokesčių). Didesnis pradinis atlyginimas turint reikiamos patirties ir įgūdžių;
  • Priedus už pasiektus rezultatus bei dalyvaujant projektuose ir puoselėjant įmonės kultūrą.

 

CV su nuoroda „Kepyklos vedėjas“ siųskite el.paštu: expertus@expertus.lt

Informacija telefonu: +37062120520

 

Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik tinkamus kandidatus.

 

Pateikdami savo gyvenimo aprašymą įmonei UAB Expertus LT, Jūs sutinkate, jog naudosime Jūsų asmens duomenis personalo atrankos tikslais. Daugiau informacijos: https://www.expertus.lt/bendrasis-duomenu-apsaugos-reglamentas/

UAB Expertus LT klientas – viena pirmaujančių mažmeninės prekybos įmonių Lietuvoje.

Konfidencialumą garantuojame.
Informuosime tik atitinkamus kandidatus.